vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.387 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i mørkegrøn fløjl. Gør din søvnoplevelse til en luksuriøs oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737325 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Dyk ned i ren afslapning og lad dig forføre af det luksuriøse og bløde fløjlstof. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Forny dit soveværelse med stil og komfort med denne vidunderlige kontinentalseng. Den justerbare sengegavl er perfekt til at tilpasse sig efter din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen. Nyd din yndlingsbog eller se dine foretrukne tv-serier med optimal rygstøtte.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer bevægelser, så du får uforstyrret søvn. Sengens medium fasthed sikrer stabil støtte og en behagelig søvnoplevelse uden at gå på kompromis med komforten. Det er en drøm for mave-sovende.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig. Det slidstærke betræk giver ekstra beskyttelse og bevarelse af madrassen i mange år fremover. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Skab en moderne og elegant atmosfære i dit soveværelse med denne fløjlsseng i en smuk mørkegrøn farve. Det er en seng, der passer til din personlige stil og tilføjer et strejf af elegance til dit rum.

Pakken indeholder alt hvad du behøver for at samle og nyde din nye kontinentalseng: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Der medfølger også en brugermanual for nem montering.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, og lad vores kontinentalseng blive dit nye favoritsted at sove og drømme. Skab en oase af ro og komfort i dit soveværelse med en seng, der er skabt til at give dig den bedste søvn nogensinde. Bestil din nye kontinentalseng i dag og sol dig i velvære.

Scroll to Top