vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

3.221 kr.

Oplev din drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i blød fløjl, der sikrer komfort og stil til dit soveværelse. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737326 Kategori:

Vil du sikre dig en god nattesøvn og en ultimativ afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå det perfekte valg til dig.

Lad dig forkæle af den bløde og luksuriøse fløjlstekstur, der indbyder til komfort og velvære. Vores fløjlsstof er kendt for dets tætte og jævne fibre, og det er en ren fornøjelse at røre ved.

Med den praktiske sengegavl kan du tilpasse din siddende position efter behov. Så uanset om du vil læse en god bog eller se fjernsyn, får du en fremragende rygstøtte og en optimal komfort.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid og en perfekt tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan nyde en rolig og fredelig søvn.

Med en mellemhård støtte får du den ideelle stabilitet og fasthed, der passer perfekt til dig, der sover på maven. Vi går ikke på kompromis med komforten, så du kan være sikker på at få en god nats søvn.

Vores topmadras er både slidstærk og hudvenlig med sit bløde stofbetræk. Den tilføjer ekstra komfort og beskytter din madras mod slid og pletter.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen åbnes eller fjernes. For nem montering leveres hvert produkt med en brugermanual.

Med vores vidaXL kontinentalseng får du ikke kun lækkerhed og stil, men også en seng, der er bygget til at vare. Sengen er fremstillet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, som sikrer både stabilitet og holdbarhed.

Så hvorfor vente? Skynd dig at bestille vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå og oplev en himmelsk søvn, der vil efterlade dig frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top