vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.213 kr.

Oplev den ultimative luksus og comfort med vores kontinentalseng. Med smukt LED-lys og stilfuldt stofdesign er denne seng perfekt til dit moderne soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739696 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne fantastiske seng er ikke kun et sted at hvile hovedet – det er et kunstværk, der vil omdanne dit soveværelse til et elegant paradis.

Det slidstærke stof, der er anvendt til at fremstille sengen, giver et enkelt og rent look. Det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde den i mange år fremover. Den justerbare sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv. Gør det ekstra specielt med den farverige LED-strip, der skaber en magisk atmosfære og sætter prikken over i’et i dit soveværelse.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Vi har sørget for, at du får en god nattesøvn. Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød og sikrer minimal forstyrrelse, når du vender og drejer dig om natten. Topmadrassen er også hudvenlig og behagelig at ligge på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men du vil elske denne seng så meget, at du ikke engang vil tænke på at returnere den.

Tag din nattesøvn til et helt nyt niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil den i dag og giv dig selv en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse.

Scroll to Top