vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof sort

3.160 kr.

Få en drømmende og moderne søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante sort stof og LED-lys tilføjer en luksuriøs atmosfære. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739698 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt i vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng er ikke kun et møbel, det er et kunstværk, der vil tilføje et strejf af elegance og luksus til dit soveværelse.

Lad os starte med stoffet – slidstærkt og åndbart – det giver ikke kun et enkelt og rent look, men sikrer også langvarig holdbarhed. Sengen har en justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde komfortabelt op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

Men hvad der virkelig sætter denne seng i en klasse for sig er det farverige LED-lys. Skab et spektakulært lysshow og skift mellem farver for at finde den helt rigtige atmosfære i dit soveværelse. Hvem sagde, at soveværelset kun var til at sove i? Lad lysbåndet sørge for den ekstra stemning og elegance.

Men det er ikke alt – vi har også taget dig i betragtning, når det kommer til komfort. Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og sørger for optimal støtte og bevægelsesabsorption. På toppen af det hele er der en hudvenlig og behagelig topmadras, der fuldender den ultimative søvnoplevelse.

Bemærk, at vi har tænkt på hygiejne og kun anbefaler at åbne madrasemballagen, hvis du er sikker på dit valg. Et nemt montage er garanteret med den medfølgende brugermanual, og du kan klippe lysbåndet efter behov for at tilpasse det perfekt til din seng.

Livet er for kort til at sove i en almindelig seng. Giv dit soveværelse en opgradering og oplev ægte luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Så læg dig til rette og lad drømmene føre dig på en rejse til ren afslapning og komfort. Bestil nu, og oplev den bedste søvn nogensinde.

Scroll to Top