vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.186 kr.

Oplev ultimativ luksus i din egen seng med vores moderne kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og elegant lysegrå stof er denne seng perfekt til en stilfuld og afslappende atmosfære. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765572 Kategori:

Opgrader dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil helt sikkert tilføje stil og elegance til dit rum, samtidig med at den giver dig en fantastisk god nattesøvn.

Stoffet på sengen er slidstærkt, åndbart og har et enkelt og rent look, der passer ind i enhver indretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov, og den giver også fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Den farverige LED-strip, der er integreret i sengen, vil skabe en magisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem en bred vifte af farver for at skabe den perfekte stemning, uanset om det er romantisk, beroligende eller energisk.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres yderst høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød og giver dig en god støtte hele natten. Topmadrassen er både blød og komfortabel og har et hudvenligt stofbetræk.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vær sikker på at læse den medfølgende brugermanual for nem montering. Bemærk også, at strømkilden til LED-lyset ikke er inkluderet.

Skab et soveværelse, der oser af stil og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Bestil den i dag og vågn op til en verden af ro og skønhed hver eneste morgen.

Scroll to Top