vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

2.526 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant mørkegråt stof er dette det perfekte valg for en luksuriøs nattesøvn.+-160 tegn 🌟

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765666 Kategori:

Drøm dejligt og stilfuldt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil ikke kun være et fokuspunkt i dit soveværelse, men også give dig en god nattesøvn.

Stoffet, der er anvendt på sengen, er både åndbart og slidstærkt, hvilket giver et enkelt og rent look. Sengegavlen kan justeres i højden, så den giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Vores kontinentalseng har også en farverig LED-strip, der skaber en hyggelig atmosfære i mørket. Du kan skifte mellem forskellige farver og tilpasse lyset efter dit humør. Det er den perfekte måde at tilføje en ekstra detalje til dit soveværelse.

Den indbyggede madras er lavet med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Vores hudvenlige topmadras tilføjer yderligere komfort til din søvnoplevelse. Den har et slidstærkt stofbetræk og er blød og behagelig at ligge på.

Du skal også være opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Der medfølger en brugermanual, som gør monteringen let og enkel. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, selvom sengen har et USB-stik.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil ikke kun give dig en behagelig søvn, men også tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Bestil din i dag og oplev den ultimative komfort og stil.

Scroll to Top