vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

2.810 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Nyd det beroligende LED-lys og vælg vidaXL for ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765673 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng er mere end bare et sted at sove; den er et kunstværk i dit soveværelse. Det slidstærke stof er ikke kun smukt, men også åndbart og modstandsdygtigt.

Vi har ikke glemt din komfort: med den justerbare sengegavl med fremragende rygstøtte kan du nyde at læse eller se tv uden at bekymre dig om ubehag. Men det er ikke slut med det. Vores seng har også en farverig LED-strip, der tilføjer en stemningsfuld belysning til dit rum.

For en optimal nattesøvn har vi indarbejdet en madras med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret. Og som en ekstra bonus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der beskytter din madras og tilføjer ekstra komfort.

Du skal heller ikke bekymre dig om montering – med vores brugervenlige vejledning er du snart klar til at drømme sødt. Bemærk, at lysdioden har et USB-stik, men du skal selv sørge for en 5 V USB-strømkilde.

Størrelsen på sengen er 90×190 cm, og dens stilfulde lysegrå farve passer ind i ethvert moderne soveværelse. Med vores vidaXL kontinentalseng bliver din søvn både komfortabel og stilfuld.

Scroll to Top