vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.765 kr.

Få en ultimativ soveoplevelse med vores innovative kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og den luksuriøse stofbeklædning gør denne seng til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765674 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Denne seng vil helt sikkert være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og give dig den mest behagelige søvnoplevelse nogensinde.

Med sit elegante og slidstærke stof, der både er åndbart og nemt at rengøre, vil denne seng tilføje en fornemmelse af luksus til dit soveværelse. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden og giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en spændende bog eller se dine yndlingsprogrammer.

Men hvad der virkelig gør denne seng til noget særligt, er det farverige LED-lys, der er indbygget langs sengekanten. Du kan skabe en romantisk atmosfære eller blot tilføje et strejf af sjov til dit soveværelse med et tryk på en knap.

Den komfortable madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte til din krop og tilpasser sig din soveposition. Lydabsorberende og stødabsorberende egenskaber sikrer, at du får en uforstyrret og afslappende nattesøvn.

Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt stof for at give dig den perfekte blødhed og komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng er ikke kun praktisk og komfortabel, men den er også nem at montere. Alt hvad du behøver, er inkluderet i pakken sammen med en brugervejledning for at gøre monteringen så bekvem som muligt for dig.

Med sin stilfulde og moderne mørkegrå farve vil denne kontinentalseng med LED-lys helt sikkert tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse. Sæt prikken over i’et på din indretning og nyd en god nats søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng. Skynd dig at erhverve dig denne drømmeseng i dag.

Scroll to Top