vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

2.940 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant cremefarvet stof er dette det ultimative luksusvalg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765701 Kategori:

Oplev en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng vil være det centrale fokuspunkt i dit soveværelse og vil tilføje et elegant touch til din indretning.

Vores kontinentalseng er ikke kun stilfuld, men også utroligt holdbar. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og langtidsholdbart. Du kan justere sengegavlen i forskellige højder alt efter dine ønsker og behov, hvilket giver den perfekte rygstøtte til dine komfortable stunder med læsning eller afslapning foran tv’et.

Gør din soveoplevelse mere magisk med den farverige LED-strip, der er inkluderet i sengen. Du kan skabe en beroligende og hyggelig atmosfære i rummet ved hjælp af disse farverige lys. Lyset er iøjnefaldende og skaber en indbydende stemning til din afslapning og søvn.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres ekstraordinære kvalitet. Disse fjedre sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne, da de effektivt absorberer stød og bevægelser. Du kan derfor nyde en rolig og afslappende nattesøvn uden at blive forstyrret.

For at sikre maksimal komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, som er blød og behagelig at ligge på. Denne madrasbeskytter er også slidstærk og bevarer sin komfort i lang tid. Det er vigtigt at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsmanual, der gør det let for dig at samle den. Vi har også sørget for en USB-stik tilslutning, men bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Oplev komfort, stil og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne luksuriøse seng, der kombinerer skønhed og funktionalitet. Bestil din i dag og lad en verden af behagelig søvn åbne sig for dig.

Scroll to Top