vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

2.885 kr.

Oplev en verden af komfort og elegance med vores kontinentalseng fra vidaXL. Den unikke blå stofbeklædning og det indbyggede LED-lys tilføjer en moderne og luksuriøs atmosfære til dit soveværelse. Gør din søvnoplevelse til noget særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765702 Kategori:

Forestil dig en oase af komfort og elegance i dit soveværelse. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun en seng, men et imponerende kunstværk, der vil forvandle din søvnoplevelse til noget helt specielt.

Denne kontinentalseng er indbegrebet af stil og funktionalitet. Det slidstærke stof i en fortryllende blå farve tilføjer et strejf af elegance til dit rum, samtidig med at det er behageligt og åndbart. Med den justerbare sengegavl kan du nemt finde den rette position og støtte til læsning eller tv-kigning.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der vil skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Med et enkelt tryk på en knap kan du forvandle din seng til en blødende kunstværk af farver og lys.

Men komfort er også i fokus med denne seng. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasningsevne til din krop. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn.

For at fuldende komforten er vores kontinentalseng også udstyret med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Og du behøver ikke bekymre dig om rengøringen, da betrækket kan fjernes og vaskes.

Vi ønsker at give dig den bedste søvnoplevelse, så vi har tænkt på alle detaljer. Du vil modtage en brugermanual for nem montering, og vi har endda inkluderet et USB-stik til din bekvemmelighed. Bemærk dog, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Bliv fortryllet af vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en søvn af en hidtil ukendt kvalitet. Gør dit soveværelse til en oase af komfort og elegance med denne unikke seng. Dit drømmesoveværelse er kun et klik væk.

Scroll to Top