vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof lysegrå

2.715 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys tilføjer en luksuriøs atmosfære til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765704 Kategori:

Vær klar til at fordybe dig i en luksuriøs og behagelig nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne seng er mere end blot et sovemøbel – den er et æstetisk omdrejningspunkt, der simultant tilføjer elegance og funktionalitet til dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er beklædt med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer en fornemmelse af renhed og enkelthed, men også sikrer åndbarhed og ekstrem holdbarhed. Du kan justere sengegavlen efter behov, så den giver optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Er du klar til at opleve et farverigt lysfyldt eventyr? Vores LED-strip tilbyder netop dette, da den spreder en blid og farverig belysning, der virkelig forvandler din seng til en oase af ro og afslapning.

Glem ikke vores madras med pocketfjedre, der er kendt for sin høje kvalitet. Individuelle pocketfjedre sikrer ikke kun en høj holdbarhed, men også en tilpasningsevne, der opfylder dine individuelle behov. Støj og stød absorberes effektivt ved hver bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der garanterer en blød og komfortabel liggeflade. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores seng er designet med fokus på detaljer og kvalitet. Du vil modtage alle nødvendige dele og en brugermanual til en nem og problemfri montering. Hvis du ønsker at tilpasse LED-strippens længde, er det endda muligt at klippe den. Bemærk dog, at kun delen med USB-forbindelsen vil fortsætte med at fungere som før.

Få en god nattesøvn i særklasse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gå ikke glip af denne chance for at tilføje stil og komfort til dit soveværelse. Bestil i dag og lad drømmene begynde.

Scroll to Top