vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

2.929 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Den elegante mørkebrune stofbeklædning og indbyggede LED-lys gør denne seng til et must-have for enhver stilbevidst kunde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765707 Kategori:

Skab din egen oase af komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun. Denne eksklusive seng vil blive det strålende centrum i dit soveværelse og løfte din søvnoplevelse til nye højder.

Vores kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet, den er også designet til at give optimal komfort. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, emmer af elegance og holdbarhed. Det åndbare materiale sikrer en behagelig temperatur om natten og stoffets rene look tilføjer et strejf af tidløs elegance til dit soveværelse.

Den praktiske justerbare sengegavl er ikke bare stilfuld, den giver også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se fjernsyn. Du kan tilpasse den efter dine personlige behov og skabe en optimal siddeposition til ren afslapning.

Men hvad der virkelig sætter denne seng i en klasse for sig er det farverige LED-lys, der omgiver den. Med en enkelt berøring skaber du et magisk lys, der spreder en unik atmosfære i dit soveværelse. Sæt stemningen efter dit humør, og lad lyset føre dig ind i en dyb og rolig søvn.

Komforten i vores kontinentalseng er sikret af de indbyggede pocketfjedre i madrassen. Disse høj kvalitetsfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød, samt giver langvarig holdbarhed. Den medfølgende hudvenlige topmadras med blødt stofbetræk tilføjer endnu et lag af luksus og øget komfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vores brugervenlige instruktioner sikrer en nem og problemfri montering, så du kan nyde din nye seng på ingen tid.

Skab din helt egen soveoase med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun og oplev en dyb søvn og ultimativ komfort på en måde, du aldrig har prøvet før. Lad sengen blive det strålende midtpunkt i dit soveværelse, og lad dit sind og krop hvile og genoplade for en bedre morgendag.

Scroll to Top