vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

2.977 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med LED-lys, stilrent stof og en størrelse på 90×200 cm er denne seng perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765708 Kategori:

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Denne seng vil blive det centrale fokus i dit soveværelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener.

Sengen er fremstillet af et slidstærkt stof, der både har et enkelt og rent look samt er åndbart og langtidsholdbart. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en fantastisk rygstøtte, men kan også tilpasses efter dine behov. Hvem sagde, at komfort og stil ikke kunne gå hånd i hånd?

For at tilføje et brus af farverige lys i dit soveværelse har denne seng en indbygget LED-strip, der skaber en indbydende atmosfære. Slap af og lad de forskellige farver lyse dit værelse op i mørket.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer ekstraordinær kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre bidrager til en tilpasset støtte og absorberer effektivt støj og bevægelse under din søvn.

En hudvenlig topmadras med blødt stofbetræk tilføjer ekstra komfortlag til denne seng. Den er behagelig og beskytter samtidig madrassen. Bemærk dog, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet.

Montering af denne seng er let og en brugermanual medfølger for at sikre en hurtig og problemfri installation. Vær opmærksom på, at USB-strøm ikke er inkluderet, men sengen har et USB-stik til din bekvemmelighed.

Så forvandl dit soveværelse til en luksuriøs oase med vores vidaXL kontinentalseng. Lad dig forbløffe af både komfort og stil, mens du nyder en god nattesøvn. Køb din drømmeseng i dag og mærk forskellen.

Scroll to Top