vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

2.920 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den cremefarvede stofbeklædning giver et elegant touch til enhver soveværelsesindretning. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765732 Kategori:

Drømmer du om en kontinentalseng, der er mere end bare en almindelig seng? Forestil dig en seng, der bringer lys og glæde ind i dit soveværelse. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er lige præcis det, du har brug for.

Lad os starte med den fantastiske slidstærke stofbetræk, der ikke kun har et rent og enkelt udseende, men også er åndbart og holdbart. Denne seng kombinerer både stil og funktionalitet med dens justerbare sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt – denne seng er fyldt med overraskelser. Tænk dig at have farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Med den farverige LED-strip kan du skabe lys i mørket og tilføje en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Lad os tale om komfort. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og optimal tilpasningsevne. Individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, og giver dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Og lad os ikke glemme overfladelaget. Topmadrassen med sit hudvenlige stofbetræk gør søvnoplevelsen endnu mere luksuriøs. Den er blød og behagelig og sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, derfor leveres denne seng med en brugermanual for nem montering. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Sengen er cremefarvet og fremstillet af stof, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Den måler 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H), mens madrassen måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Fremhæv din personlige stil og skab et unikt soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din nattesøvn til en oplevelse og giv dig selv den ultimative luksus. Gå ikke glip af denne mulighed for at eje en seng, der ikke kun er komfortabel, men også inspirerende og magisk.

Scroll to Top