vidaXL kontinentalseng 160×200 cm kunstlæder grå

4.958 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i grå kunstlæder. Et stilrent design kombineret med en uovertruffen liggeoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734152 Kategori:

Drømmer du om at falde i søvn i en luksuriøs og komfortabel seng hver aften? Så er denne vidaXL kontinentalseng med kunstlæder det perfekte valg for dig.

Denne kontinentalseng er ikke kun designet til at give dig en god nattesøvn, men den tilbyder også maksimal afslapning og komfort. Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet er ikke kun modstandsdygtigt over for pletter, men det giver også sengen et elegant og luksuriøst look, der efterligner ægte læder.

En af de mange fordele ved denne seng er dens justerbare sengegavl, der kan tilpasses efter din egen komfort. Uanset om du vil læse en god bog eller se fjernsyn, giver sengegavlen fremragende rygstøtte, så du kan nyde dine yndlingsaktiviteter i sengen.

Du kan også forvente høj kvalitet og holdbarhed fra denne kontinentalseng takket være de indbyggede pocketfjedre i madrassen. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Denne unikke funktion sikrer ikke kun en god nattesøvn, men også langvarig holdbarhed.

Madrassen i mellemhård støtte tilbyder perfekt stabilitet og en ideel fasthed, der passer til enhver sovestilling. Uanset om du foretrækker at sove på maven eller ryggen, vil denne madras give dig den rigtige støtte og komfort for at sikre en god nats søvn.

Men det stopper ikke der – denne kontinentalseng inkluderer også en hudvenlig topmadras med et slidstærkt stofbetræk, der giver ekstra komfort og beskyttelse til madrassen.

Bemærk, at for at opretholde høj hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men frygt ikke, da vi sikrer en nem montering med en detaljeret brugermanual, der følger med produktet.

Drømmen om den perfekte nattesøvn kan blive til virkelighed med denne vidaXL kontinentalseng. Gå ikke glip af chancen for at få en seng, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed til en fantastisk pris. Bestil din seng i dag og oplev ægte luksus i dit soveværelse.

Scroll to Top