vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder hvid

5.466 kr.

Få en ultimativ søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med en stor og komfortabel madras samt stilfuldt kunstlæderdesign vil denne seng forvandle dit soveværelse til et elegant og afslappende fristed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734155 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dyb og afslappende søvn med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne hvid kunstlæder seng er ikke kun et visuelt skønhedsikon, men også en ægte lækkerbidsken, når det kommer til komfort og funktion.

Vores kontinentalseng er udført i slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet. Det glatte og eksklusive look giver en luksuriøs følelse og tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse. Det bedste ved dette materiale er, at det er nemt at rengøre – en hurtig aftørring med en fugtig klud, og så er den så god som ny.

En af de mest fantastiske egenskaber ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse den i højden for at opnå den perfekte støtte til din ryg, når du nyder en god bog eller ser tv i sengen. Denne fleksibilitet sikrer, at du altid kan finde den mest komfortable position, uanset om du arbejder eller slapper af.

Men komforten stopper ikke der. Vores kontinentalseng er udstyret med en kvalitetsmadras med pocketfjedre. Disse unikke individuelle fjedre sikrer en fremragende støtte og tilpasningsevne. De indkapslede fjedre absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Denne mellemhårde madras er perfekt til dem, der elsker at sove på maven og ønsker øget stabilitet og komfort.

Som en ekstra bonus inkluderer vi også en hudvenlig topmadras til at fuldende din soveoplevelse. Denne topmadras er blød og behagelig at ligge på og sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras.

Bemærk: Vi vil gerne minde dig om, at af hygiejniske årsager ikke kan accepteres retur, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet fra madrassen.

Vores vidaXL kontinentalseng sælges som en komplet pakke, der indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Med den medfølgende brugermanual er det en leg at samle denne seng og lade drømme blive til virkelighed.

Gå ikke glip af chancen for at opleve ultimativ komfort og få en dyb og afslappende søvn hver nat. Få fat i vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL i dag og gør din søvn til en luksuriøs oplevelse, du vil savne, når du er væk fra den.

Scroll to Top