vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder sort

2.978 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegant stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med en luksuriøs kunstlæderoverflade og en perfekt passe madras er dette det ultimative valg for din drømmesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734224 Kategori:

Drøm sødt og vågn veludhvilet op med vores vidunderlige kontinentalseng. Denne elegante seng i sort kunstlæder tilbyder en ultimativ komfort og den bedste søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der ikke kun ser fantastisk ud, men også er let at rengøre. Pletter og snavs er intet problem, så du kan nyde en ren og pletfri seng hver dag.

Sengens sengegavl er justerbar i højden, så du kan tilpasse den til dine behov. Du får ikke kun en perfekt rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv, men du får også en sengegavl, der fuldender det luksuriøse design af sengen.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig præcist til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Resultatet er en blød og behagelig madras, der tilbyder den perfekte støtte, især for dem, der sover på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden. Den særlige polstring giver ekstra komfort og en ekstra lag beskyttelse til madrassen. Bemærk venligst, at topmadrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes af hygiejniske årsager.

Vores kontinentalseng kommer i en sort farve og er lavet af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester). Sengens ramme er lavet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket gør den både holdbar og stabil. Sengen måler 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrasen følger også med og er lavet af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester) og fyldt med pocketfjedre og skum. Madrassen måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen i sengen er hvid og lavet af stof (100% polyester) med skum som fyld. Topmadrassen måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Du får en brugermanual, der gør samlingen til en leg.

Få en behagelig søvnoplevelse og tilføj elegance til dit soveværelse med vores kontinentalseng med madras i sort kunstlæder. Bestil den nu og forbered dig på den bedste søvn nogensinde.

Scroll to Top