vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.202 kr.

Oplev ultimativt komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. Skab en stilfuld og luksuriøs atmosfære i dit soveværelse med denne unikke seng. Bestil nu og få en drømmende søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735210 Kategori:

Drøm dig væk til en optimal søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne seng er nøjagtig hvad du har brug for til at opnå den ultimative afslapning og en perfekt nattesøvn.

Med dens bløde og luksuriøse fløjlsmateriale er denne seng en ren fryd for øjet og behagelig at røre ved. Du vil føle dig som en konge eller dronning, når du ligger i denne seng. Vores fløjlsmateriale er kendt for sin tætte og jævne fiberstruktur, der sikrer maksimal blødhed og komfort.

Men denne seng er ikke kun blød – den er også praktisk. Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se fjernsyn, vil sengegavlen give dig den nødvendige rygstøtte.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres langvarige holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform og søvnposition. De sikrer også støj- og støjdæmpning, så du kan sove uforstyrret og i fred.

Madrasen leverer en middel fasthedsgrad, der er perfekt til dem, der foretrækker en stabil søvnoverflade uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, giver denne madras dig den rette støtte og komfort.

Vores topmadras er ikke kun hudvenlig, men også utroligt behagelig. Den er fremstillet af slidstærkt materiale og er designet til at beskytte din madras og give ekstra komfort og blødhed. Med vores vidaXL kontinentalseng med fløjlsmadras er du garanteret en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. For nem montering kommer dette produkt med en detaljeret brugermanual. Sættet inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl lysegrå – sov som en drøm og vågn op som en konge eller dronning.

Scroll to Top