vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.262 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Den bløde fløjl og luksuriøse madras giver en drømmende søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735211 Kategori:

Drøm dig væk i den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med fløjlsmadras i mørkegrå. Denne seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn og en total afslapning.

Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse udstråling, og vores fløjlsmateriale er ingen undtagelse. Med tætte og jævne fibre er stoffet behageligt at røre ved og giver en ekstra dimension af komfort til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er udformet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se tv.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer stød og støj, der opstår, når du bevæger dig i sengen. Du får derfor en høj holdbarhed og den mest optimale støtte til en god nats søvn.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der elsker at sove på maven. Den giver både stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Som en ekstra bonus har vi inkluderet en topmadras, der er både hudvenlig og slidstærk. Med et blødt stofbetræk og fyld af skum tilføjer topmadrassen ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi sørger dog altid for at medsende en brugermanual, der sikrer nem og hurtig montering af sengen.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl får du ikke blot en perfekt kombination af komfort og stil, men også en seng, der vil give dig den bedste søvnoplevelse og føles som en drøm.

Scroll to Top