vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

3.209 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Denne elegante seng i mørkeblå fløjl tilbyder en skøn nattesøvn i stilfuldt design. Perfekt til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735214 Kategori:

Forny din søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl i en elegant mørkeblå farve. Denne seng tilbyder ikke kun maksimal afslapning, men har også en uimodståelig stil, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted.

Med sin bløde fløjl er denne seng både behagelig at røre ved og luksuriøs at se på. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, hvilket giver en uovertruffen blødhed og komfort.

Sengen er også udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en yderst komfortabel rygstøtte, når du sidder i sengen for at læse eller se tv, men tilføjer også et stilfuldt touch til din indretning.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre sikrer ikke kun en fremragende tilpasningsevne, men absorberer også effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig i sengen.

Madrassen giver dig den perfekte mellemliggende fasthed, der sikrer optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er især velegnet til dem, der sover på maven. Og for at beskytte din madras er der også en hudvenlig topmadras med et blødt og slidstærkt betræk.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men fortvivl ikke, for hver pakke leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Sengen kommer i en elegant mørkeblå farve, og dimensionerne er 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 100 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Med købet af denne kontinentalseng får du en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt hvad du behøver for at skabe den perfekte atmosfære og nyde en god nats søvn.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl. Gør din søvn til en uovertruffen oplevelse med denne elegante og behagelige seng. Bestil den i dag og forvandl dit soveværelse til et luksuriøst og afslappende tilflugtssted.

Scroll to Top