vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.253 kr.

Oplev en luksuriøs søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng i lyserød fløjl – skabt til komfort og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735343 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og stil med vores lyserøde kontinentalseng med fløjlsmadras på 200×200 cm. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse med maksimal afslapning.

Det bløde fløjlstof, der dækker sengen, er ikke kun luksuriøst at se på, det er også utroligt behageligt at røre ved. Fløjl er kendt for sit tætte væv og bløde tekstur, der vil få dig til at føle dig omfavnet af ren komfort.

Sengen har også en praktisk justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse højden efter behov og nyde den perfekte position for dit velvære.

Den medfølgende madras har pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre er individuelt indbygget og tilpasser sig perfekt til din kropsform. De absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i søvne, og giver en uforstyrret og rolig søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort. Det er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for den rette fasthed for at opnå en god nattesøvn.

For at fuldende den ultimative soveoplevelse er der en hudvenlig topmadras med en slidstærk betræk lavet af 100% polyester. Denne madrasbeskytter tilføjer en ekstra lag behagelighed og beskyttelse, så du kan sove fredeligt og vågne op frisk og veludhvilet.

Vi ved, hvor vigtig hygiejne er, så bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager.

Vores kontinentalseng er lavet af fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner for at sikre holdbarhed og stabilitet. Den leveres med en brugermanual, der gør det nemt at samle sengen og komme i gang med at nyde drømmesøvnen.

Tag springet ind i en verden af luksus og komfort med vores lyserøde kontinentalseng med fløjlsmadras. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top