vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.995 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. En luksuriøs madras i praktisk størrelse, der giver en drømmende nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737486 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Denne seng er designet med tanke på din fulde afslapning og en dyb og forfriskende søvn.

Nyd berøringen af det bløde fløjlstof, der omslutter denne seng. Fløjl er kendt for sin luksuriøse og bløde tekstur, der giver en behagelig følelse af velvære. Den tætte og jævne struktur af fløjlstoffet sikrer en utrolig glat overflade og en ekstra touch af elegance.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fuld kontrol over din komfort. Du kan nemt tilpasse højden for at opnå den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og optimal tilpasning. Disse fjedre absorberer effektivt støddene og støjen, der opstår, når du bevæger dig om natten. Du vil føle dig dejligt stabil og komfortabel, da madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt stof, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Det slidstærke betræk gør den både behagelig og holdbar. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne vidunderlige kontinentalseng inkluderer alt, hvad du har brug for – en sengeramme, en sengegavl, en madras og en topmadras. Du får en helhedspakke, der vil løfte dit soveværelse til et helt nyt niveau af elegance og komfort.

Oplev fuldendt drømmesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Din søvn har aldrig været mere behagelig og stilfuld. Gør dig klar til at hvile og vågne op forfrisket og fuld af energi hver morgen.

Scroll to Top