vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.256 kr.

Få en drømmende og stilfuld søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i lyserød fløjl. Oplev komfort, elegance og kvalitet – forkæl dig selv i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737525 Kategori:

Drømmevækkende soveoplevelser venter dig med vores fortryllende vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm i lyserød fløjl. Giv dit soveværelse en ekstravagant og elegant touch med denne seng, der er designet til at levere maksimal afslapning og en berusende nattesøvn.

Vores kontinentalseng er klædt i det blødeste fløjlstof, der kæler for dine sanser. Med dets tætte og jævnfibrede tekstur inviterer fløjl dig til at glide forsigtigt i søvn med dens bløde og behagelige berøring.

Sengens praktiske sengegavl kan tilpasses i højden efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv i sengen, garanterer den justerbare sengegavl en førsteklasses rygstøtte, som du kan nyde i stil og komfort.

Madrasen leveres med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der tilbyder enestående holdbarhed og støtte. Disse individuelle pocketfjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, når du vender og drejer dig om natten. Du vil falde i søvn i en uforstyrret ro.

Med en mellemhård støtte balancerer madrassen stabilitet og komfort til perfektion. Den er specielt designet til dem, der sover på maven og ønsker en fast overflade uden at gå på kompromis med sovekomforten.

En hudvenlig topmadras fuldender denne drømmeseng og giver ekstra beskyttelse og blødhed. Det slidstærke og hudvenlige betræk gør topmadrassen yderst behagelig at ligge på.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. For nem montering leveres hvert produkt med en detaljeret brugermanual.

Livet er for kort til at sove på en kedelig seng. Skab et særligt rum til din nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm i lyserød fløjl. Pakken inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras – alt hvad du behøver for at vågne op til et nyt niveau af stil og komfort hver eneste morgen.

Scroll to Top