vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.280 kr.

Oplev en dyb og komfortabel søvn med vores elegante kontinentalseng. Den luksuriøse madras og det stilfulde stof i lysegrå vil forvandle din søvnoplevelse. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731817 Kategori:

Forvandl din soveværelseoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng giver dig ikke kun en god nats søvn, men tilbyder også den optimale komfort og afslapning, du fortjener.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til sengen, som ikke kun ser enkelt og elegant ud, men også er åndbart og modstandsdygtigt. Stoffet sikrer, at din seng holder i mange år frem, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som prikken over i’et har vores kontinentalseng en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at imødekomme din individuelle komfort. Du kan nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser fjernsyn.

Med en madras, der har indbyggede pocketfjedre, kan du forvente høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for at absorbere støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Madrassen giver en mellemhård støtte, perfekt til dem der foretrækker at sove på maven, uden at gå på kompromis med stabilitet og komfort.

For at sikre, at din komfort er i top, kommer sengen også med en hudvenlig topmadras. Med sit bløde og behagelige stofbetræk er denne madrasbeskytter perfekt til en god nats søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis pakningen er blevet åbnet eller fjernet.

Vi leverer også en detaljeret brugervejledning, så monteringen af sengen er enkel og problemfri.

Så hvorfor vente? Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Din krop vil takke dig for det.

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top