vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.901 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse madras og cremefarvede stof vil forvandle din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731907 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af komfort og luksus med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet. Denne seng er skabt til at give dig en uovertruffen søvnoplevelse, som vil gøre hver eneste aften til en drøm.

Med sit slidstærke og stilfulde stof skaber sengen et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men det er også utroligt slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng holder i mange år fremover.

Sengens praktiske sengegavl er designet til at give dig den perfekte støtte, når du har brug for at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Den kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov og vil give dig en fremragende rygstøtte.

Madrassen, der følger med sengen, er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen giver dig den perfekte mellemhård støtte, der stabiliserer din krop og sikrer den rette fasthed, selv hvis du sover på maven.

For at yde ekstra beskyttelse og komfort er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Denne topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk og sikrer, at du får den ultimative søvnoplevelse hver nat.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men lad det blot være en bekræftelse på, at vores prioritet er din sundhed og velvære.

Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at nyde din nye kontinentalseng: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Og så kommer hver pakke med en brugermanual, der guider dig nemt igennem monteringsprocessen.

Tag springet og forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng. Gør søvn til en luksus, du fortjener. Bestil din vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet i dag og mærk forskellen på en god nattesøvn i morgen.

Scroll to Top