vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

3.077 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. Utrolig komfort og stilfuldt design vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735379 Kategori:

Drøm om at tilbringe dine nætter i ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde og en følelse af maksimal afslapning.

Bliv forelsket i den bløde fløjl, som er kendetegnet ved sin tætte og jævne fibre. Dette luksuriøse stof er ikke kun blødt og behageligt, det er også en fornøjelse at røre ved. Det er som at fordybe sig i en sky af ren velbehag.

Sengens praktiske sengegavl er justerbar i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine individuelle behov. Denne sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Du kan nyde en komfortabel og ergonomisk oplevelse.

Den medfølgende madras er udstyret med indbyggede pocketfjedre. Disse individuelle fjedre af høj kvalitet sikrer enestående holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, når du drejer og vender dig om natten. Med mellemhård støtte tilbyder madrassen stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det er den perfekte madras, hvis du foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men den er også hudvenlig og slidstærk. Det er den ekstra touch, der gør hele forskellen. Og for at sikre din sundhed og sikkerhed kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen først er blevet åbnet eller fjernet.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig. Vi har tænkt på alle detaljer, så du kan begynde at nyde din drømmeseng med det samme.

Komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, får du en fuld pakke med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå. Giv dig selv den ultimative komfort og stil, du fortjener, og forkæl dig selv med denne smukke seng. Søvn er ikke længere bare en nødvendighed, det er blevet en luksuriøs oplevelse. Bestil din drømmeseng i dag og lad dine søvndrømme blive til virkelighed.

Scroll to Top