vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.069 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i mørkeblå fløjl. Skab en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse med dette unikke design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736165 Kategori:

Vil du have en god nats søvn i en seng, der giver ultimativ komfort og stil? Så er vores vidaXL kontinentalseng med fløjlsmadras i mørkeblå et perfekt valg for dig.

Denne kontinentalseng er designet til at give dig den bedste mulige søvnoplevelse. Med sin bløde fløjlsmateriale giver denne seng en luksuriøs fornemmelse og en behagelig overflade at hvile på. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der gør det blødt og behageligt at røre ved.

Sengen er også udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der tilbyder fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne justerbare funktion giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine individuelle behov.

Med en madras, der er udstyret med pocketfjedre, kan du være sikker på en høj kvalitet og en tilpasset støtte til din krop. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en mere fredelig søvnoplevelse.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er også inkluderet i pakken og har et hudvenligt stofbetræk, der gør den ekstra blød og behagelig. Denne madrasbeskytter tilføjer et ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugervenlige manual er montering en leg.

Vores kontinentalseng er fremstillet af holdbare materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer en lang levetid af sengen.

Giv dig selv den perfekte kombination af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med fløjlsmadras i mørkeblå. Bestil nu og opnå den dybe og afslappende søvn, du fortjener.

Scroll to Top