vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

3.185 kr.

Oplev luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lyserød fløjl. Forkæl dig selv med en god nats søvn uden at gå på kompromis med æstetikken.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736166 Kategori:

Drøm sødt i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i lyserød fløjl. Med maximal komfort og enestående afslapning vil denne seng sørge for, at du får en god nattesøvn hver eneste nat. Fløjlstekstilet er ekstraordinært blødt og luksuriøst, med en tæt og jævn struktur, der indbyder til berøring.

Denne seng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan tilpasses i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Den giver fremragende støtte til ryggen, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres overlegne kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser. Den mellemhårde støtte sørger for optimal stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og har et slidstærkt betræk, der føles utrolig behageligt mod huden. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter afmontering af emballagen.

Vores seng i fløjl er fremstillet af holdbart materiale og har en solid konstruktion af lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den leveres med en brugermanual for nem montering.

Tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med vores lyserøde kontinentalseng i fløjl. Drøm sødt og vågn op frisk og udhvilet hver morgen.

Scroll to Top