vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.231 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrå fløjl på 100×200 cm. En perfekt blanding af stil og luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736168 Kategori:

Drøm dig væk i komfort og luksus med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb nattesøvn.

Vores kontinentalseng er betrukket med blød og luksuriøs fløjl, der er kendt for sin tætte og jævne struktur. Når du rører ved den, vil du straks mærke den blødhed og komfort, den tilbyder.

Med vores justerbare sengegavl kan du tilpasse den i præcis den højde, du ønsker. Dette giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropskontur og absorberer støj og stød, som sikrer dig en uforstyrret søvn hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer optimal stabilitet og komfort. Den er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven og har brug for den rette fasthed.

For ekstra luksus og beskyttelse leveres vores seng med en topmadras, der har et hudvenligt og slidstærkt betræk. Den bløde og behagelige madrasbeskytter tilføjer en ekstra lag af komfort, som du vil elske.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Installationen af sengen er nem og hurtig, og vi leverer en brugermanual til dig, der hjælper dig på vej.

Denne kontinentalseng er lavet af materialer af høj kvalitet såsom massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer dig en robust og holdbar seng i lang tid.

Slap af og nyd øjeblikket med vores flotte kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Oplev en ny standard for komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top