vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

3.124 kr.

Vil du føle luksus og komfort i dit soveværelse? Vores vidaXL kontinentalseng i elegant mørkeblå fløjl er det perfekte valg for dig. Få en god nats søvn og stilfuldt design i ét.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736171 Kategori:

Opdag en dyb følelse af luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Denne seng vil ændre din opfattelse af en god nats søvn og tilbyde dig den ultimative afslapning.

Sengen er dækket af blød fløjl, et stof der er kendt for dets luksuriøse og tætte fibre, der føles utroligt blødt og behageligt. Du vil elske at røre ved dette fantastiske materiale, der giver en følelse af fuldstændig velvære.

Med den praktiske justerbare sengegavl får du ikke kun en visuel fornøjelse, men også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen. Den tilpasser sig dine behov og skaber den perfekte position for læsning eller at se fjernsyn.

Det er ikke kun komforten, der er i top – vores madras med pocketfjedre er også af uovertruffen kvalitet. De individuelle pocketfjedre tilbyder ekstraordinær holdbarhed og tilpasningsevne, samtidig med at de effektivt absorberer støj og bevægelse. Med en mellemfast støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende oplevelsen har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt betræk. Denne madrasbeskytter bidrager til en øget komfort og sørger for, at din søvnoplevelse bliver intet mindre end perfekt.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores brugervenlige monteringsanvisning er du vejledt til en problemfri samling af produktet.

Vores elegante kontinentalseng er lavet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, og er bygget til at vare. Du får derfor ikke kun et smukt møbel, men også en langsigtet investering i din søvnkvalitet.

Oplev det bedste inden for komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå. Indholdet af pakken inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Gå ikke glip af chancen for at forvandle din søvnoplevelse til noget ekstraordinært.

Scroll to Top