vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.218 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i lyserød fløjl. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736172 Kategori:

Indlevende produktbeskrivelse:

Drømmer du om at tilføje elegance og glamour til dit soveværelse? Så er denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lyserød det perfekte valg for dig.

Dyk ned i det blødeste fløjlsstof, der både er luksuriøst og behageligt at røre ved. Det tætte og jævne materiale giver en fornemmelse af ren velvære, der garanterer dig en dyb og afslappende søvn.

Men det er ikke alt. Denne seng er både praktisk og stilfuld. Sengegavlen kan justeres i højden, hvilket betyder, at du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker optimal rygstøtte, når du læser en god bog, eller ønsker at se dit yndlings-tv-program i sengen, sikrer denne seng, at du får den bedste komfort.

Lad os nu tale om madrassen. Den er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der giver enestående holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre er perfekte til at absorbere støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i løbet af natten. Med sin mellemhårde støtte sikrer madrassen også stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Hvis du er en mave-sover, vil denne madras være din perfekte partner.

For at fuldende det hele er der en hudvenlig topmadras, som er utroligt blød og behagelig. Med dens slidstærke stofbetræk vil den beskytte og forlænge madrassens levetid, samtidig med at den giver dig en yderligere lag af komfort og hygge.

Denne kontinentalseng i fløjl lyserød vil blive et fantastisk midtpunkt i dit soveværelse. Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernes, hvilket sikrer, at du altid får en ny og ubrugt madras.

For nem montering og brugervejledning medfølger der i pakken. Så hvorfor vente? Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med denne fantastiske kontinentalseng. Placer din ordre i dag og vågn op til en drømmende søvn i morgen.

Scroll to Top