vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.083 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Høj kvalitet og stilfuldt design. Din drømmeseng venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736206 Kategori:

Få den bedste nattesøvn nogensinde med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå. Denne seng tilbyder den ultimative afslapning og sikrer, at du vågner frisk og udhvilet hver morgen.

Det bløde fløjlsmateriale føles luksuriøst og behageligt mod din hud. Med sine tætte og ensartede fibre er fløjlstoffet både blødt og komfortabelt at røre ved. Du vil elske den bløde og behagelige følelse, når du lægger dig til at sove.

Kontinentalsengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og sikrer en behagelig og støttende liggeposition. Du vil opleve en lydløs og uforstyrret søvn, da fjedrene absorberer eventuel støj og bevægelse.

Madrassen har en medium fasthed, der giver øget stabilitet og støtte uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven eller har brug for ekstra støtte til din ryg.

Topmadrassen er hudvenlig og har et slidstærkt betræk af blødt polyesterstof. Den er både hygiejnisk og behagelig at ligge på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng er ikke kun komfortabel, men også stilfuld og elegant. Med sin dybe mørkeblå farve og fløjlsmateriale vil den tilføje et strejf af luksus og elegance til dit soveværelse.

Pakken inkluderer sengeramme, justerbar sengegavl, madras og topmadras. Du får også en brugermanual, der gør opsætningen let og problemfri.

Investér i din søvnkvalitet og oplev en helt ny niveau af komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå. Gå ikke glip af muligheden for at få en fantastisk naturlig søvn. Bestil din seng i dag.

Scroll to Top