vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.052 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores flotte kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Den perfekte kombination af luksus og funktion. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736232 Kategori:

Glæd dig til en fantastisk nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Denne luksuriøse seng er skabt til maksimal afslapning og en frydefuld søvnoplevelse.

Først og fremmest skal vi fremhæve det bløde og lækre fløjlstof, som er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre. Det er en fornøjelse at røre ved og tilbyder en usammenlignelig grad af komfort.

For at øge bekvemmeligheden har vi inkluderet en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Madrasen, som følger med sengen, er udstyret med indbyggede pocketfjedre af yderst høj kvalitet. Disse individuelle fjedre sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Stød og støj absorberes effektivt, når du vender og drejer dig i løbet af natten.

Denne mellemhårde madras giver den perfekte stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dem, der har en tendens til at sove på maven og giver dig den optimale støtte.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også utrolig behagelig. Det slidstærke betræk er blødt at røre ved og sikrer en behagelig overflade at ligge på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning for nem og hurtig opsætning.

Sengen er fremstillet af fløjl (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den måler 203 x 147 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrasen er lavet af fløjl (100% polyester) og måler 140 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er i hvid farve, med et betræk af 100% polyester og fyld af skum. Den måler 140 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Tag springet ind i en god nattesøvn med vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrå fløjl.

Scroll to Top