vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.671 kr.

Oplev førsteklasses komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Perfekt til en god nats søvn og en stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736238 Kategori:

Drøm sødt og væk opdateret med vores fantastiske kontinentalseng med madras. Med sin bløde fløjloverflade, der føles som en kram fra en sky, vil du opleve den ultimative afslapning og komfort. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den efter dine individuelle behov og nyde den perfekte støtte, når du sidder op i sengen til en god bog eller din favorit-tv-serie.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der betragtes som en luksus i kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre er ekstremt effektive til at absorbere støj og stød, der opstår, når du bevæger dig om natten. Og med sin mellemhårde fasthed, sikrer madrassen en øget stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Men det stopper ikke der. Vores kontinentalseng har også en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at hvile på. Med sit slidstærke betræk giver den ekstra beskyttelse og forbedrer din søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men bare rolig, med vores brugermanual er monteringen en leg.

Denne kontinentalseng er ikke kun et fantastisk sted at sove, det er også en elegant tilføjelse til dit soveværelse. Den mørkegrå fløjl og det stilfulde design af sengen vil give dit soveværelse et luksuriøst og sofistikeret udseende.

Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse – en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Så det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage, slappe af og få en god nats søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras.

Scroll to Top