vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

5.249 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores velourpolstrede kontinentalseng i lysegrå. Perfekt til en god nats søvn. Bestil nu og forvandl dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736266 Kategori:

Vil du vågne op hver morgen med en følelse af luksus og velvære? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå fløjl det perfekte valg for dig. Denne eksklusive seng tilbyder ikke kun den optimale komfort, men også et stilfuldt og elegant udseende, der vil pryde enhver soveværelse.

Fløjlstoffet er ikke blot utrolig blødt at røre ved, det tilføjer også et strejf af raffinement til hele sengens design. Med sin tætte og jævne fiberstruktur omfavner fløjlstoffet dig og indbyder til ren afslapning. Sæt dig tilbage og nyd det behagelige berøringspunkt mellem din hud og den bløde overflade.

Sengegavlen er inkluderet og er justerbar i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Du kan nemt finde den perfekte position for at opnå optimal rygstøtte, uanset om du læser en spændende bog eller ser dine yndlingsserier.

En god nattesøvn er essentiel, og med den indbyggede madras med pocketfjedre kan du være sikker på, at du får den bedst mulige søvnoplevelse. Disse unikke fjedre er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. De tilpasser sig præcist til din kropsform og absorberer effektivt bevægelsesstøj, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten igennem. Madrassen har en mellemfast støtte, der sikrer optimal stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Som en ekstra bonus leveres sengen med en hudvenlig topmadras, der tilføjer endnu mere komfort til din søvnoplevelse. Denne topmadras med blødt betræk af høj kvalitet sikrer, at du falder i søvn i den blødeste sky og vågner op med en frisk og veludhvilet følelse.

Vi ønsker at give dig den bedst mulige shoppingoplevelse, derfor leveres sengen med en nem bagagevejledning, der hjælper dig med en problemfri montering. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Udover sengen og madrassen inkluderer pakken også en solid sengeramme og kanter samt selvfølgelig sengegavlen og den sublime topmadras. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl er den ultimative kombination af elegance, komfort og funktionalitet. Gør dit soveværelse til en oase af velvære og forkæl dig selv med en seng, der er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse. Bestil din drømmeseng i dag og oplev et helt nyt niveau af luksus og velvære i dit soveværelse.

Scroll to Top