vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

5.221 kr.

Vil du have drømmesøvn og en elegant indretning? Opdag vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrå fløjl, perfekt til at forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736267 Kategori:

Vil du gerne opleve luksuriøs søvn og følelsen af at svæve på en sky? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i mørkegrå.

Vi har skabt denne seng med fokus på maksimal afslapning og en god nattesøvn. Den bløde fløjl tilføjer ikke kun et touch af luksus, men gør også sengen utroligt behagelig at røre ved. Du vil elske det tætte og jævne stof, der omfavner dig med en vidunderlig blødhed.

Med vores praktiske sengegavl kan du let justere højden efter behov, hvilket giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. På den måde får du den ultimative komfort og støtte til dine daglige aktiviteter i sengen.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre, kendt for deres ypperlige kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en komfortabel søvnoplevelse, samtidig med at de effektivt dæmper støj og bevægelser. Vores mellemhårde støtte giver øget stabilitet, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at forbedre komforten yderligere er vores madrasbeskytter udformet af et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk. Med dens bløde og luksuriøse polstring sover du som en drøm.

Vi ønsker at sikre en fantastisk købsoplevelse for dig, derfor leveres hvert produkt med en brugermanual for nem montering. Derudover beder vi dig være opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med et mål på 203 x 183 x 118/128 cm til rammen og 180 x 200 x 20 cm til madrassen får du masser af plads til at sove og slappe af. Og med den medfølgende topmadras i målene 180 x 200 x 5 cm får du ekstra komfort og beskyttelse til din seng.

Gør dig selv en tjeneste og invester i den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i mørkegrå. Du fortjener det bedste.

Scroll to Top