vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.203 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores unikke vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Skabt til dig, der ønsker en perfekt kombination af luksus, elegance og god søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729903 Kategori:

Bliv forvandlet til en oase af komfort og ro med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå. Denne drømmende seng er som skabt til en god nattesøvn og tilbyder dig den ultimative form for afslapning.

Med dens enkle og stilrene look pryder sengen ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart og behageligt mod huden. Du kan vælge at justere sengegavlen i den ønskede højde, hvilket giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op for at nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Underlagt denne himmelske seng gemmer sig en madras med indbyggede pocketfjedre, kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte garanteres en stabil soveoplevelse uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel for dig, der sover på maven.

Topmadrassen, med dens hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer et ekstra lag af luksus og komfort til din søvn. Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er fremstillet af kvalitetsmaterialer, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket garanterer en solid og robust seng i lang tid fremover.

Skab din personlige oase af drømme og fyld dit soveværelse med ro og harmoni med vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå. Denne særlige pakke inkluderer alt, hvad du har brug for: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Vores brugervenlige manual gør monteringen til en leg.

Giv dig selv den bedste søvnoplevelse, som du fortjener – køb vores vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå i dag.

Scroll to Top