vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.881 kr.

Oplev en himmelsk søvn hver nat med vores luksuriøse kontinentalseng. Den skræddersyede madras og elegante design vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730720 Kategori:

Vil du gerne have en god nat søvn og maksimal afslapning? Så er vores vidunderlige kontinentalseng med madras præcis det, du har brug for. Denne seng er designet med fokus på kvalitet og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er polstret med et slidstærkt stof i en elegant gråbrun farve, hvilket giver den et tidløst og stilfuldt udseende. Stoffet er ikke kun smukt, men også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen holder i lang tid.

Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse den til din ønskede højde. Denne funktion er perfekt, når du vil sidde op i sengen og læse en bog eller se tv. Sengegavlen giver også en fantastisk rygstøtte, så du kan slappe af i sengen med den bedste komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, hvilket giver en optimal støtte og absorption af stød og støj, når du bevæger dig i sengen. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten yderligere medfølger der også en topmadras. Denne bløde madrasbeskytter er lavet af hudvenligt stof, der føles behageligt mod huden.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Vi inkluderer en brugermanual, der gør monteringen af sengen nem og problemfri.

Denne kontinentalseng er lavet af kvalitetsmaterialer som massivt lærketræ, krydsfinér og konstrueret træ, hvilket sikrer dens stabilitet og holdbarhed i mange år.

Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras.

Gør dine drømme til virkelighed med vores smukke kontinentalseng. Bestil den i dag for at opleve ultimativ komfort og en god nattesøvn.

Scroll to Top