vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.879 kr.

Oplev en uforglemmelig søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant mørkegrå stof. Perfekt pasform til enkeltsengen 80×200 cm. Skab dit drømmesoveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730725 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm dig væk i luksus med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm. Denne seng er det ultimative symbol på komfort og kvalitet, og vil forvandle din søvnoplevelse til noget guddommeligt.

Med sit enkle og stilsikre design passer sengen perfekt ind i ethvert soveværelse. Det åndbare og slidstærke stof giver en behagelig følelse, samtidig med at det tilføjer elegance til din indretning.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en fremragende rygstøtte, men tilføjer også en bonus i form af ekstra komfort, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se din yndlingsfilm.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstreme kvalitet og fleksibilitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret og behagelig søvn. Madrassen har rigelig mellemliggende fasthed, der er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras er det perfekte supplement til denne allerede fantastiske seng. Betrækket er blødt, behageligt og særdeles slidstærkt. Denne topmadras vil bringe dig ultimativ ro og komfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med brugervenlig monteringsvejledning, der gør det let for dig at samle den.

Få din drømmeseng med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm – oplev komfort, luksus og et unikt design i din egen seng. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Scroll to Top