vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.003 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Den blå stofmadras i størrelsen 80×200 cm er designet til at give dig den bedste søvn nogensinde. Hop med på denne luksuriøse bølge og gør din søvn til noget særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730753 Kategori:

Vil du opleve en god nattesøvn som aldrig før? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras lige noget for dig. Denne seng er skabt til at tilbyde maksimal afslapning og en god søvnoplevelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Lad os starte med stoffet. Det er ikke kun slidstærkt, men det har også et enkelt og rent look, der vil passe ind i enhver stilfuld indretning. Stoffet er åndbart, hvilket betyder, at du kan nyde en behagelig temperatur hele natten.

Har du nogensinde ønsket dig en sengegavl, der kan tilpasses efter dine præferencer? Voila, vores kontinentalseng kommer med en praktisk justerbar sengegavl. Du kan nemt justere den i højden, hvilket giver dig mulighed for at få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Ingen flere ubehagelige stillinger eller puder, der glider rundt – nu kan du nyde komforten ved at have den rigtige støtte, når du har brug for det.

Lad os tale om madrassen – den vigtigste ingrediens til en god nats søvn. Vores kontinentalseng kommer med en topkvalitets madras med pocketfjedre. Disse individuelle pocketfjedre giver enestående holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i sengen, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven. Du får øget stabilitet, uden at gå på kompromis med komforten.

Men vent, der er mere. For at forbedre din soveoplevelse yderligere er vores kontinentalseng udstyret med en hudvenlig topmadras. Denne bløde og komfortable madrasbeskytter har et slidstærkt betræk og sikrer ekstra komfort og hygiejne.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er pakket med omtanke og omhu for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse. Fra den blå stofbeklædning til sengerammen i massivt lærketræ og krydsfiner, konstrueret træ – alt er nøje udvalgt for at sikre kvalitet og holdbarhed.

Så hvorfor nøjes med mindre, når du kan investere i en komplet søvnoplevelse? Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag og oplev en ny grad af komfort og afslapning i dit soveværelse. Husk, at emballagen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når du først har åbnet den.

Scroll to Top