vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

3.060 kr.

Drøm sødt på vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte blanding af komfort, stil og kvalitet. Tag din søvn til det næste niveau. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730787 Kategori:

Lad dig fordybe i en verden af komfort og luksus med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå. Denne seng er designet til at give dig en dyb og forfriskende søvnoplevelse, som du fortjener.

Med sit enkle og rene look er denne seng ikke kun en fryd for øjet, men den er også fremstillet af slidstærkt stof, der er åndbart og af høj kvalitet. Du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid uden at miste sin elegance.

Sengens justerbare sengegavl er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse den til din personlige komfort. Uanset om du ønsker at sidde oprejst i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsserier, vil den støtte din ryg perfekt.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Den tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med din komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er blevet designet til at være hudvenlig og blød. Med sit slidstærke stofbetræk vil den skabe endnu mere komfort og beskytte madrassen på den mest stilfulde måde.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå får du ikke kun en seng, men en hel søvnoplevelse af høj kvalitet. Den leveres med alt, hvad du behøver for let og problemfri montering.

Giv dig selv den søvn, du har drømt om, og oplev komforten ved vores fantastiske kontinentalseng. Bestil den i dag og gør din søvn til en prioritet. Du fortjener det.

Scroll to Top