vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.050 kr.

Oplev en uovertruffen komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Den skræddersyede madras og stilfulde stofdesign gør den til et must-have for enhver kunde på jagt efter både luksus og holdbarhed. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730818 Kategori:

Lad mig introducere dig for vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå – den ultimative løsning for en solid og behagelig nattesøvn. Lad dig fordybe i en verden af komfort og luksus med denne imponerende kontinentalseng.

Dette mesterværk af en seng er designet til at levere den bedste afslapning og søvnoplevelse, du nogensinde har haft. Stoffets enkle og rene look tilføjer et elegant touch til ethvert soveværelse, samtidig med at det er både åndbart og slidstærkt – perfekt til at modstå daglig brug.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der ikke kun tilføjer et stilfuldt element til designet, men også giver en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv’et.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som ikke kun sikrer langvarig holdbarhed, men også tilpasser sig perfekt til din kropsform og bevægelser. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød og sikrer en fredelig og uforstyrret søvn gennem hele natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til mave-sovende personer, og giver øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Desuden er den medfølgende topmadras betrukket med et hudvenligt og blødt stof, der lader dig falde i søvn på en sky af ren velbehag.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, du får leveret en brugermanual, der sikrer en nem og problemfri montering af hele pakken.

Denne kontinentalseng kommer med en solid sengeramme og sengegavl lavet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer en stabil og holdbar konstruktion, der holder i mange år.

Opgradér dit soveværelse til et sted af komplet afslapning og velvære med vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå. Giv dig selv den gave du fortjener og nyd en god natte søvn hver eneste nat. Bestil i dag og tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse.

Scroll to Top