vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder sort

5.329 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med en stilfuld kunstlæderfinish og en stor madras i størrelsen 180×200 cm er denne seng det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733197 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i kunstlæder sort. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en investering i din komfort og velvære.

Vores kontinentalseng er udført i slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der ikke kun er let at rengøre, men også tilføjer et touch af elegance til dit soveværelse. Du behøver ikke længere bekymre dig om pletter, da de kan fjernes med blot en fugtig klud. Den glatte overflade udstråler ægte læders luksuriøse skønhed.

En justerbar sengegavl giver dig ikke kun den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn, den tilføjer også et strejf af funktionalitet til sengen. Du kan nemt tilpasse højden efter dine behov.

Men det er ikke alt. Vores madras med pocketfjedre er udformet med individuelle fjedre af højeste kvalitet, der sikrer både holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig rundt om natten. Madrassen giver dig også en mellemfast støtte, der både er stabil og behagelig, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Og for at fuldende den ultimative søvnoplevelse er vores topmadras lavet af hudvenligt og blødt stof, der vil forkæle dig. Den tilføjer også ekstra komfort og beskyttelse til madrassen, så du kan sove trygt og roligt.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke ønsker at returnere den, når du først har haft fornøjelsen af ​​at sove på denne fantastiske kontinentalseng.

Med vores vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, du får en oplevelse. Så forvandl dit soveværelse til en oase af komfort og stil med vores elegante og funktionelle kontinentalseng. Bestil din i dag og se frem til en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top