vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm kunstlæder hvid

5.767 kr.

Få en drømmende nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i hvid kunstlæder. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Oplev en ultimativ soveoplevelse i størrelse 200×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733986 Kategori:

Lad mig fortælle dig om vores fantastiske kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn og en ultimativ afslapning.

Sengen er lavet af et slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun ser luksuriøst ud, men også er nemt at rengøre. Du kan blot tørre eventuelle pletter eller snavs af med en fugtig klud, og overfladen vil forblive glat og flot i lang tid.

Du vil sætte pris på den justerbare sengegavl, der giver en fremragende støtte til ryggen, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Det er virkelig en praktisk funktion, der tilføjer ekstra komfort til din seng.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt, absorberer støj og stød, og sikrer dermed en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har også en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, især til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras er inkluderet i pakken for at tilføje endnu mere komfort til din seng. Topmadrassen har et blødt stofbetræk og giver den ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng med madras kommer med en brugermanual, der gør det nemt for dig at montere den. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er åbnet.

Kontinentalsengen er fremstillet med materialer af høj kvalitet, herunder kunstlæder, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den hvide farve tilføjer et elegant touch til ethvert soveværelse.

Hvis du ønsker en kontinentalseng, der kombinerer komfort, stil og holdbarhed, så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder det perfekte valg for dig. Gør din søvn til en prioritet og nyd hver eneste nat i denne fantastiske seng.

Scroll to Top