vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder grå

3.197 kr.

Oplev komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den eksklusive kunstlæderbeklædning og den ergonomiske madras gør din søvnoplevelse uforglemmelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734059 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til ultimativ komfort hver eneste dag med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras. Denne elegante seng er ikke kun et æstetisk smukt møbel til dit soveværelse, men tilbyder også en utrolig afslappende og dyb søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er lavet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, som ikke kun er smukt at se på, men også let at rengøre med en fugtig klud. Den glatte overflade giver sengen et luksuriøst udseende, der vil pryde enhver indretning med ægte læders skønhed.

Med en praktisk justerbar sengegavl får du optimal rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv. Denne funktion gør sengen endnu mere alsidig og bekvem til dine individuelle behov.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og en fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig, hvilket giver en uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der sover på maven og ønsker optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

For at øge komforten yderligere leveres sengen med en hudvenlig topmadras, der har et blødt og behageligt stofbetræk. Dette sikrer en blid overflade at sove på og øger soveoplevelsen betydeligt.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras har et elegant og moderne design i grå kunstlæder, der vil tilføje en sofistikeret atmosfære til dit soveværelse. Sengen er lavet af holdbart materiale, herunder massivt lærketræ, konstrueret træ og krydsfiner, der sikrer langvarig brug.

Så sørg for at tilføje en touch af elegance og komfort til dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras. En god nattesøvn er lige ved hånden.

Scroll to Top