vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder brun

4.725 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng i luksuriøst kunstlæder. Drøm sødt hver nat og vågn op til en verden af stil og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734093 Kategori:

Forbered dig på en ubesværet natteoplevelse med vores inspirerende kontinentalseng fra vidaXL. Den perfekte kombination af stil og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning.

Vores kontinentalseng er konstrueret med et slidstærkt kunstlæder, der tilføjer et lækkert touch til soveværelset. Den høj kvalitet gør det modstandsdygtigt over for pletter og let at rengøre med blot en fugtig klud. Overfladen på sengen har en imponerende glathed og udstråler ægte læderets skønhed.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden efter dit behov og giver fremragende støtte til din ryg, når du nyder en god bog eller ser tv i sengen. Denne funktionelle detalje tilføjer også et strejf af elegance til sengen.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre får du den ultimative soveoplevelse. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og sikrer holdbarhed samt tilpasningsevne ud over det sædvanlige. Støjen og stødene fra bevægelser absorberes effektivt, hvilket giver optimal ro og fred under din søvn.

Madrassen tilbyder en medium fasthed, der garanterer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med hverken ryggen eller søvnkvaliteten. Denne egenskab gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at beskytte madrassen og sikre en ekstra lag af blødhed har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den er udstyret med et blødt stofbetræk og fyldt med skum, der sikrer en behagelig overflade at ligge på.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For at gøre det så nemt som muligt for dig, følger der en brugermanual med hvert produkt for hurtig og problemfri montering.

Denne kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til et sted fyldt med komfort og stil. Gør dig klar til at nyde en god nattesøvn og vågne op med fornyet energi og velvære. Bestil den i dag og oplev ægte drømme i din helt egen seng.

Scroll to Top