vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder sort

4.339 kr.

Få drømmende komfort og stil i ét. Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i sort kunstlæder – perfekt til en god nats hvile.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734119 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og en seng, der oser af elegance? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder det perfekte valg for dig.

Lad os starte med det imponerende kunstlæder, der pryder sengen. Dette slidstærke materiale er ikke blot let at rengøre, det giver også sengen et luksuriøst og autentisk look. Du kan med lethed tørre eventuelle pletter af med en fugtig klud, og dens glatte overflade vil fortsat ose af ægte læderets skønhed.

Apropos komfort, så byder denne kontinentalseng også på en praktisk justerbar sengegavl. Du kan tilpasse højden efter dine behov og nyde den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne seng er skabt med fokus på din komfort.

Men lad os ikke glemme madrassen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som ikke blot er ekstremt holdbare, men også giver suveræn tilpasning til din kropsform. Dine bevægelser absorberes effektivt af fjedrene, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Madrassen giver også en mellemhård støtte, der sikrer en optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven. Og for at gøre oplevelsen endnu bedre, leveres sengen med en hudvenlig topmadras. Dens slidstærke stofbetræk og bløde fodfølelse øger din komfort og gør din søvn endnu mere behagelig.

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du vælger os. Derfor medfølger der en brugermanual, der guider dig gennem den nemme montering af sengen. Dog skal du være opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Sov godt og vågn op til en ny dag fyldt med energi og velvære i vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Din søvn er vores prioritet, og med denne seng vil du opleve en ny form for luksus og komfort, som du aldrig har prøvet før. Så tøv ikke længere, og invester i din søvnkvalitet i dag.

Scroll to Top