vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder hvid

4.456 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og stilfuld søvnoplevelse? Opdag vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne fantastiske seng med kunstlæderfinish og en komfortabel madras i størrelsen 140×200 cm vil forvandle dit soveværelse til et oase af afslapning. Bestil nu og oplev ekstraordinær komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734120 Kategori:

Drømmer du om den perfekte søvnoplevelse? Så er vores vidunderlige kontinentalseng med madras lige noget for dig. Den er designet til at give dig ultimativ afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Kontinentalsengen er lavet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, som ikke kun ser luksuriøst ud, men også er nemt at rengøre. Det er et materiale, der er modstandsdygtigt over for pletter, så du kan slippe af med dem med blot en fugtig klud. Den glatte overflade af kunstlæderet tilføjer også en ægte læderfølelse og skønhed til sengen.

Med vores justerbare sengegavl kan du tilpasse den præcis efter dine behov. Den giver ekstraordinær rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dit yndlings-tv-program.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, hvilket gør den utroligt holdbar og tilpasser sig perfekt til din kropsform. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan vende og dreje dig uden at forstyrre din nattesøvn.

Vores madras har en mellemfast støtte, som giver dig den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt. Den tilføjer ekstra komfortlag til din seng og sikrer, at du får den bedste søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng inkluderer alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Der følger en brugermanual med, som gør monteringen nem og enkel.

Livet er for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med vores kontinentalseng og få den ultimative søvnoplevelse, du fortjener. Bestil den i dag.

Scroll to Top