vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

4.969 kr.

Få en fantastisk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Tilpasset komfort, stilfuldt design og høj kvalitet til en attraktiv pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702578 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og ro med vores vidunderlige kontinentalseng. Denne fantastiske seng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Med sin stilfulde og holdbare stofbeklædning i mørkegrå, vil sengen bringe et elegant touch til dit soveværelse.

En særlig funktion ved vores kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses i højden efter dine behov. Denne sengegavl er ikke kun dekorativ, men giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Vi har ikke sparet på kvaliteten af madrassen i denne seng. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at tilføje ekstra luksus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras i vores kontinentalseng. Denne topmadras er både blød og behagelig og har et slidstærkt stofbetræk. Du vil elske at lægge dig til rette på denne topmadras og opleve den ekstra komfort, den tilfører din soveoplevelse.

Vi har tænkt på praktiske detaljer, da vi designede denne seng. Monteringen er enkel takket være den medfølgende brugermanual, og sengerammen er lavet af solidt lærketræ og krydsfinér for maksimal stabilitet.

Forkæl dig selv med en drømmeseng i mørkegråt stof, der giver dig den ultimative søvnoplevelse. Giv dig selv og din krop den komfort, du fortjener, med vores eksklusive kontinentalseng. Så hvorfor vente? Gør din søvn til noget særligt i dag med vores fantastiske seng.

Scroll to Top