vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.848 kr.

Gør din søvn til en luksusoplevelse hver nat med vores komfortable og stilfulde kontinentalseng. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702609 Kategori:

Ligegyldigt om du skal sove, slappe af eller bare nyde din tid i sengen, så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg til en god nattesøvn. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse.

Sengen er beklædt med et slidstærkt stof i en elegant mørkegrå farve, der både ser godt ud og er åndbart. Materialevalget sikrer, at sengen kan holde til daglig brug uden at miste sin skønhed. Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og en behagelig støtte. Pocketfjedrene absorberer også lyd og stød, når du drejer og vender dig i din søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Du kan derfor være sikker på en stabil og behagelig søvn hele natten.

For at give ekstra komfort og beskyttelse er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Topmadrassen er blød og komfortabel og har et slidstærkt stofbetræk. Den passer perfekt til madrassen og giver ekstra beskyttelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet. Men ingen grund til bekymring – produktet leveres med en brugermanual, der gør monteringen til en leg.

Sengen har en praktisk størrelse på 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), og madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen har målene 80 x 200 x 5 cm (B x L x H). Alt, hvad du behøver for at komme i gang, er inkluderet i pakken: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn og samtidig vil have en seng, der ser godt ud. Gør din søvnoplevelse til noget specielt med vores fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top